Bugun...

"Kahramanmaraş/ekonomi" İLE İLGİLİ HABERLER

Komutanın gözyaşları
Deprem felaketinin yarattığı büyük acıya karşın 10’uncu günde dahi enkazlardan gelen mucize kurtuluş haberleri yüreklere..
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 11. gün! İşte bölgede son durum...
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde 11. güne girildi. Sahada çalışmalar devam ediyor.
Enkazdan kurtarılan 100 evcil hayvan, Bursa’ya getirildi
Kahramanmaraş'ta meydana gelen, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerde, 10 ilde yüzlerce hayvan yaralandı ve..
Alman kurtarma ekibinde Batmanlı Barış! 'İki defa ölüm tehlikesi atlattım'
Almanya’da yaşayan Batmanlı Barış İşçimen, Almanya arama kurtarma ekibiyle Türkiye’ye gelerek Kahramanmaraş’ta katıldığı..
'Yüzyılın felaketi'nde 3. gün! İşte deprem bölgesinde son durum
AFAD, 6 Şubat'ta 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Aynı gün Elbistan'da da sa..
Memur ve memur emeklisine ek zam hazırlığı!
Memur ve memur emeklilerinin gözü ocak ayında yapılacak ek zamma çevrildi. Sosyal refah düzenlemesi halinde verilecek ek..
Balon balığı avı için fotoğraflı destek var
Balon balığı avcısı balıkçılara yapılacak destekleme ödemesi ile destekleme kapsamında avlanan söz konusu balıkların eko..
Şirket, aboneyi yapay zekayla tanıyacak
Elektronik haberleşme sektöründe verilen hizmetlere ilişkin belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesi halinde başvuru s..
Tekstilkent’le Şırnak’ta 2 bin kişilik istihdam
Şırnak’ın Silopi ilçesinde tekstilcileri tek çatı altına toplayacak olan Tekstilkent Projesi ile 2 bin kişinin istihdam ..
TESK’ten tüketiciye sahte indirim uyarısı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasını fı..
YUKARI